מתכון שווה לאוזני המן בגרסה הבריאה עם 3 מילויים מגניבים!
- חגית ירושלמי
- Feb 27, 2020
- 1 min read
ה-מתכון!
כ20 אוזני המון
בצק:
יבשים :
2 כוסות קמח כוסמין מלא
1 כפית אבקת אפייה
רטובים: 1/2 כוס שמן קוקוס רך -בטמפרטורת החדר ביצה - לא חובה רבע כוס סירופ מייפל טבעי חלב קוקוס \סויה - מודה לא מדדתי הוספתי תוך כדי לישה עד שנוצר בצק אחיד וטוב :) 1 כפית תמצית וניל
הכנה: לערבב יבשים ואז להוסיף את הרטובים , את החלב הצמחי הוספתי בסוף והוספתי מעט תוך כדי לישה . עד שנוצר בצק נעים
לרדד בין 2 ניירות אפייה לחרוץ עיגולים עם כוס..
למילוי
תמרים ואגוזים: 8 תמרים , 2 כפות טחינה, חופן קשיו וחופן שקדים , רבע כוס פולי קקאו שבורים - טחנתי הכל במעבד מזון - בכל אוזן המן שמתי כפית שטוחה וקיפלתי למשולש . שוקולד:
המסתי בבן מרי : עיסת קקאו, חמאת קקאו וסירופ מייפל ביחסים שווים וערבבתי לתערובת אחידה
לשדרוג במילוי שוקולד ניתן להוסיף חלווה מגורדת!
פרג
אני אוהבת להשתמש בחמאת פרג להוסיף לה קצת סירופ מייפל, קצת גרדת לימון ,פאקנים וחמוציות ברכז תפוחים זה יוצא להיט!
אפשר גם להשתמש בפרג רגיל לבשל אותו על הגז ולהוסיף את יתר התוספות .
אפייה - בערך 10-14 דקות, עד שמשחים ויציב.
על 170 מעלות - תנור שחומם מראש :)
חג שמח ומבדח !
Comments